samenzandhoven
Weg met de onderhoudsplicht

Weg met de onderhoudsplicht

Vanochtend voerden we met sp.a Regio Noord actie in Zoersel om ...

meer
Hou uw voetpad sneeuwvrij en veilig

Hou uw voetpad sneeuwvrij en veilig

Koning Winter zorgt voor mooie wintertaferelen, maar kan voetpaden gevaarlijk glad ...

meer

kalmthout
Hoe vangen we vluchtelingen op?

rondom ons

Donderdag 26 nov. organiseerden sp.a en Groen Kalmthout samen  een gespreksavond in O*KA over de opvang van vluchtelingen ...

lees meer

 kalender

Congres 'Jij maakt Morgen'

Tijdens ons congres ‘Jij maakt Morgen’ willen we samen met jou discussiëren over voorstellen die het verschil maken voor de toekomst. We kijken ernaar uit jouw inbreng te horen en ons alternatief voor de volgende maanden en jaren mee vorm te geven.

Welkom vanaf 9u, het congres start om 10u.

Schrijf je snel in!

 

PS: We voorzien ook kinderopvang. Wens je hiervan gebruik te maken, gelieve een mailtje te sturen naar sandra.mortier@s-p-a.be

Dec 12
zaterdag 12|12|2015 om 09:00
  
 

ga naar onze kalender

 
18 09 2015
lees meer
Anders aan politiek doen

Energie

Energiefactuur wordt tweede belastingbrief

“De energiefactuur van de Vlamingen is stilaan een tweede belastingbrief geworden”, zegt Rob Beenders. “Op één jaar tijd hebben de Vlaamse en federale regering namelijk vier keer beslist om de eigen rekeningen door te schuiven naar gezinnen en alleenstaanden. Die hebben geen andere keuze dan ze te betalen.”

lees meer
geplaatst op
di 27/10/2015 - 15:40

Mobiliteit

Zoveelste belofte gebroken: weer hogere prijzen voor De Lijn

“Na 2015 geen prijsstijgingen meer bij De Lijn, beloofde Ben Weyts. En kijk nu! Wie vanaf 1 februari 2016 een abonnement of een dagpas van De Lijn koopt, zal nog meer moeten betalen. In 2015 gingen de tarieven van De Lijn al fors omhoog. “Minister van Mobiliteit Ben Weyts breekt zijn belofte”, zegt Joris Vandenbroucke, sp.a-fractieleider in het Vlaams Parlement. “Die had verzekerd dat er geen prijsstijgingen meer zouden volgen. En kijk nu.”

lees meer
geplaatst op
di 27/10/2015 - 15:40

Gezondheid

Betaal psychotherapie terug

“Nu duidelijk is dat steeds meer mensen naar slaap- en kalmeringsmiddelen grijpen, wordt het tijd dat psychotherapie toegankelijker en meer betaalbaar wordt”, zegt Karin Jiroflée. “Doordat de terugbetaling van psychotherapie, zoals slaaptherapie, niet op de agenda staat, veroordeelt de minister mensen tot een leven aan de pillen.”

lees meer
geplaatst op
di 27/10/2015 - 15:41